Om plakatbyen

Bliv forbundet til din by

Bliv forbundet til den by, der har en særlig plads i hjertet. Det kan være hjembyen, en by der bringer gode minder eller en by der vækker noget helt tredje.

Fuldend indretningen af dit hjem

Danmark er internationalt kendt for den nordiske og skandinaviske indretningsstil, hvor plakaten fuldender indretningen. En plakat fra PlakatByen er den perfekte mulighed for at sætte et personligt præg samtidig med at den passer ind i det skandinaviske hjem.

Vi passer på jorden

 

Vores plakattryk er Svanemærket. Det vil sige at der bl.a. anvendes miljørigtigt papir og at energien kommer fra vindmøller. Det er med til at bidrage til et renere miljø. 

Vi ønsker ikke at tage af vores planet, så vi vil gerne plante en masse træer i stedet. Derfor går 1%, af vores samlede overskud, til at plante nye træer. Ved at købe en plakat, hjælper du os med at plante nye træer. Tusind tak for din hjælp!

Ren kvalitet

En plakat er med til at fuldende hjemmet og give det et personligt udtryk, der fortæller noget om os. Plakaten skal have dybde over sig, bære kvalitet og omtanke.

Vi har fået designet vores plakater i tæt samarbejde med vores designer. Materialet er udvalgt af vores samarbejdspartner, som ved en masse når det kommer til tryk af plakater. 

Alle vores plakater er designet og produceret i Danmark.

Scroll til toppen