Ofte stillede spørgsmål

OM PLAKATERNE

Til vores plakater i størrelse 30×40 og 50×70, benyttes 170gr silk papir. Silk kombinerer på bedste vis balancen mellem billedgengivelse af høj kvalitet og læsbarhed.

Til vores plakater i størrelse 70×100, benyttes 170gr foto satin. Satin fotopapir giver dine plakater et lækkert afdæmpet let glossy look. Billederne træder mere frem, og generende genskin fra vinduer og lys mindskes.

Materialet er nøje udvalgt af vores samarbejdspartner med mange års erfaring, så at vi kan levere plakater af højeste kvalitet.

LEVERING

Vi giver gratis levering på alle vores plakater.

Leveringstiden er 3 til 5 hverdage. Plakaterne er typisk 2-3 hverdage om at blive trykt og 1 til 2 hverdage om at blive leveret. Vi bestræber os altid på, at din plakat bliver leveret så hurtigt som muligt.

Hver plakat pakkes ind i silkepapir og derefter ind i en kasse lavet af kraftigt pap, så at den sendes sikkert afsted.

Plakaten sendes med PostNord.

BETALING

Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay og Apple Pay.

Ja – Alle betalinger bliver sikret og krypteret.

RETURNERING

Ja. Når du handler hos PlakatByen, har du 30 dages fortrydelsesret fra den dag at du modtager plakaten. Hvis du ønsker at fortryde, skal du meddele dette inden de 30 dage, skriftligt, til PlakatByen.

Alle returneringer og udgifter i forbindelse med dette, afholdes af kunden selv.

Hvis du ønsker at returnere den købte plakat, skal du kontakte os via vores kontaktformular. Når du kontakter os, skal du oplyse at der er tale om en returnering og vedlægge følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • E-mail
  • Årsag til returnering

Plakaten skal være i dens oprindelige stand og må ikke have været beskadiget. Plakaten skal sendes beskyttet og i original emballage.

Hvis du har modtaget en plakat, der er beskadiget ved ankomst, må du meget gerne kontakte os. For at vi kan se på sagen, skal du vedlægge følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • E-mail
  • Billede af plakat og/eller pakke
Scroll til toppen